Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Yπόθεση παιδικής πορνογραφίας με «πρωταγωνιστή» παιδίατρο



                                                                             

  Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. νέα στοιχεία για τον παιδίατρο που συνελήφθη στα Ιωάννινα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση πρόκειται για 47χρονο Βούλγαρο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως:

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (28.04.2014), στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων, με σκοπό την εύρεση χρηστών που κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό παιδικής πορνογραφία, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 47χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, πλήθος αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας .

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.
Ο 47χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου