Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Χαμός στη διανομή δωρεάν τροφίμων από παραγωγούς των λαϊκών

Χιλιάδες πολίτες έχουν σπεύσει από νωρίς το πρωί στα 7 σημεία που κάνουν την δωρεάν διανομή προϊόντων οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αλλάζει τα πάντα στις λαϊκές αγορές.
Xαμός για... μια σακκούλα πατάτες. Απίστευτες εικόνες διαδραματίζονται από το πρωί στους πάγκους των Λαϊκών Αγορών με τη διανομή δωρεάν τροφίμων που έχουν στήσει η παραγωγοί. Χιλιάδες πολιτών σχηματίζουν ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν μερικές πατάτες ή κάποιες τσάντες με οπωροκηπευτικά και φρούτα.
Οι πολίτες ποδοπατούνται για το ποιός θα προλάβει τη δωρεάν διανομή ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπήρξαν εντάσεις και αψιμαχίες.
Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των παραγωγών που πωλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δωρεάν διανομή προς τους καταναλωτές θα γίνεται στις εξής λαϊκές:
Άνω Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου
Περιστέρι στον 'Άγιο Αντώνιο
Κολωνός στην οδό Επιδαύρου
Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου
Νίκαια στην οδό Φιλαδελφείας
Μενίδι στο Δημαρχείο (Μποσδα)
Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως
Για αύριο, Πέμπτη 1 Μαΐου έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου