Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Θετική ανταπόκριση του Θ. Βαθιώτη στο κάλεσμα του Φ. Κουγιουμτζή



                                              


 Θετική ανταπόκριση υπήρξε από την παράταξη "Ανεξάρτητο Περιστέρι" του γιατρού Θανάση Βαθιώτη, στο ανοιχτό κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Φώτη Κουγιουμτζή για να αλλάξει σελίδα η πόλη.
Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 23 Απριλίου στα γραφεία της παράταξης των "Ενεργών πολιτών" ο Θανάσης Βαθιώτης τόνισε ότι, στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται από τους "Ενεργούς Πολίτες" και τον Φώτη Κουγιουμτζή ,για να ξεκολλήσει το Περιστέρι από τη στασιμότητα ,την απραξία, τα επικοινωνιακά παιχνίδια και την τηλεοπτική φιλανθρωπία.
Είπε χαρακτηριστικά:"Το Περιστέρι χρειάζεται τη συνεργασία νέων, υγιών ,προοδευτικών και άφθαρτων δυνάμεων, που έχουν τη θέληση και τη δύναμη να παλέψουν τα μνημόνια και τον Καλλικράτη και να στηρίξουν τους συμπολίτες μας στις δύσκολες ώρες της κρίσης.
Χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα κρατήσει την κοινωνία όρθια ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου, που θα αντισταθεί σθεναρά στην υποβάθμιση της υγείας και της παιδείας στην πόλη.
                                                         
Που θα διεκδικήσει και θα αξιοποιήσει προγράμματα όχι για έργα βιτρίνας αλλά για ενίσχυση της νεολαίας ,των ανέργων, των εμπόρων, των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών, μέσα από ένα αναπτυξιακό σχέδιο.
Που θα πεί STOP στη δημιουργία MALL στον Κηφισό, που θα καταστρέψει όλα τα μαγαζιά της πόλης.
                                                  
Μια δημοτική αρχή που θα στηρίξει όλες τις γειτονιές του Περιστερίου που είναι εγκαταλειμμένες, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.
Έχουμε ανάγκη μια δημοτική αρχή που θα ενισχύσει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά της πόλης, κόντρα στο δημαρχοκεντρικό σύστημα του καλού πατερούλη".
Οι Ενεργοί Πολίτες και το Ανεξάρτητο Περιστέρι του Θανάση Βαθιώτη, ενώνουν τις δυνάμεις τους στηρίζοντας Φώτη Κουγιουμτζή ,για να έρθει η Ανατροπή και η Άνοιξη στο Περιστέρι!
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Φ. Κουγιουμτζής τόνισε ότι, επειδή διάγουμε μια δύσκολη περίοδο λόγω μνημονιακής πολιτικής που ακολουθείται από την συγκυβέρνηση, έγινε ένας καλοπροαίρετος διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών, πιστεύοντας ως παράταξη στις συλλογικότητες και στα ανοίγματα στην κοινωνία. 
"Ο Θ. Βαθιώτης έρχεται με την παράταξή του και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των "Ενεργών Πολιτών" με την προοπτική μιας καλής συνεργασίας και στην απο κοινού συμφωνία σε προγραμματικούς άξονες" είπε και συνέχισε "το προγραμμά μας θα σας το παρουσιάσουμε την επόμενη εβδομάδα, όπου θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες, πηγαίνοντας με μια δυναμική νίκης, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να ανατραπεί μια κατάσταση που επικρατεί σήμερα".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου