Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ηφαιστος-Ατρόμητος-Απόλλων-Πανιώνιος





         Τη Δευτέρα  12 Μαίου 2014 και ώρα 18:00  θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Ηφαίστου  -  Οδός Ηφαίστου 3, Περιστέρι -  φιλικό τουρνουά μεταξύ των παλαιμάχων των ποδοσφαιρικών σωματείων  του Ηφαίστου, του Ατρομήτου, του Απόλλωνα και του Πανιωνίου.   Όπως πάντα, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στον εθελοντικό χαρακτήρα  του θεσμού των παλαιμάχων,   συμμετέχουν όπως κατ’επανάληψη έχουν κάνει στο παρελθόν, σε μια αθλητική συνάντηση συνεισφοράς και αλληλεγγύης.
         Ο σκοπός του αγώνα είναι φιλανθρωπικός και για αυτό θα συγκεντρωθούν τρόφιμα  τα οποία θα δοθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Κηπουπόλεως Περιστερίου για την άμεση διάθεσή τους σε άπορους συνανθρώπους μας. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν. Ωστόσο, θα υπάρξει ειδικός χώρος στον οποίο θα συγκεντρωθούν  τα τρόφιμα τα οποία μπορεί ο καθένας μας από το υστέρημά του να συνεισφέρει.
         Σας καλούμε όλους σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου που θα δεσπόζει η χαρά, το μήνυμα της αισιοδοξίας και της αγωνιστικότητας που φέρουν ακόμα στην καρδιά τους οι «ευ αγωνίζεσθαι» παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, του Απόλλωνα, του Ατρομήτου και του Ηφαίστου.

Οργάνωση: Τσιαμτσιακίρης Ευστράτιος     Προπονητής π.Ηφαίστου :Βακράς Νικόλαος
τηλ. 6937401401                                             Υπεύθ.Δημ σχέσεων -//-  : Βαλλίδης Ιωάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου