Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αλέξανδρος Νικολόπουλος: «Εμείς μπορούμε να εφαρμόσουμε μια πραγματική κοινωνική πολιτική στο Δήμο»



                                                          

  Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το Δημήτρη Κελάφα
Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος είναι οικονομολόγος και πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει στο Περιστέρι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα αγόρι 8 ετών. Σήμερα εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής στο Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας, ενώ έχει σημαντική προϋπηρεσία σε Διευθυντικές θέσεις τόσο σε πολυεθνικές όσο  και σε μεγάλες Ελληνικές εταιρείες. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα «Γέφυρα Ζωής».
Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο Αλέξανδρος σημείωσε: «αποφάσισα μετά την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Κελαφα και έπειτα από ώριμη σκέψη, να συμμετέχω για πρώτη φορά στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας, θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για μια νέα πορεία, μια νέα προοπτική στο Περιστέρι μας.  Δώδεκα χρόνια είναι πάρα πολλά από μια διοίκηση η όποια στην ουσία  εκπροσωπεί το ίδιο σύστημα που έφερε, οικονομικό  και κοινωνικό αδιέξοδο στη χώρα μας.
 Η πόλη μας έχει τέσσερα διαμερίσματα, τέσσερις μικρούς δήμους. Τα όποια έργα εγιναν, αφορουσαν μόνο το κέντρο του Περιστερίου, ενώ οι υπόλοιπες γειτονιές μαραζώνουν. Η Ανθουπολη, ο Λόφος, η Νέα Ζωή, η Αγία Τριάδα, έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Όλοι οι δρόμοι θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Τα τελευταία χρόνια οι φιέστες δίνουν και παίρνουν, ενώ η ανεργία καλπάζει και πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή ζωή. Ο Περιστεριώτης που περνά δύσκολα δεν επαιτεί, απαιτεί πραγματική κοινωνική πολιτική. Εμείς μπορούμε. Αγαπάμε την πόλη μας γιατί ζούμε εδώ. Η παράταξη μας «Περιστέρι με Όλους» με μπροστάρη τον Δημήτρη Κελαφα  μπορεί να κάνει την Ανατροπή και να δώσει νέο όραμα, μια νέα προοπτική. Είμαστε ικανοί, ενωμένοι και δυνατοί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου