Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Sharon Stone υπέστη εγκεφαλικό;

Στις 4 Απριλίου και ενώ βρισκόταν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η διάσημη ηθοποιός και ο ορισμός της αντρικής φαντασίωσης, Sharon Stone μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ποτέ ο λόγος εισαγωγής της στο νοσοκομείο.
Μόνο οι παρουσιαστές μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στο Σάο Πάολο, ανέφεραν ότι η Sharon Stone υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το περιοδικό National Enquirer, που κυκλοφόρησε σήμερα στην Αμερική, φιλοξενεί ολόκληρο ρεπορτάζ, με λεπτομέρειες που αφορούν στην κατάσταση της διάσημη ηθοποιού και αναφέρει ότι οι φίλοι της την βλέπουν να πεθαίνει.
Μάλιστα, φέρνουν στην δημοσιότητα και κάποιες δηλώσεις μιας φίλης της, η οποία φέρεται ότι δήλωσε: «Μετά το ανεύρυσμα του 2001, η Sharon μου είπε ότι είδε το «λευκό φως» και πέρασε μέσα από το τούνελ».
Η άγνωστη φίλη συνεχίζει: «Τώρα, κάθε φορά που έχει πονοκέφαλο, πιο έντονο από τον φυσιολογικό, πηγαίνει αμέσως στα επείγοντα και κάνει εξετάσεις για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει υποστεί ανεύρυσμα. Αυτό ίσως συνέβη και στην Βραζιλία».
Το περιοδικό βέβαια, ισχυρίζεται ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στις 4 Απριλίου έπαθε εγκεφαλικό.
Μετά από αυτό το δημοσίευμα, τον λόγο είχε ο εκπρόσωπός της Sharon Stone, ο οποίος διέψευσε το ρεπορτάζ, χαρακτηρίζοντας το «απολύτως παράλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου