Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ταξίδι στο Άλκμααρ μαζί με τον Ατρόμητο

Ζήστε την εμπειρία ενός όμορφου ταξιδιού μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ατρόμητου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Περιστεριώτικης ΠΑΕ, η οποία συμπληρώνει: «Απολαύστε ένα παιχνίδι του αγαπημένου μας συλλόγου στην Ευρώπη και νιώστε τη χαρά να είστε κι εσείς μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι διοργανώνει το ταξίδι για το Άλκμααρ δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να ακολουθήσουν το τσάρτερ.
Το Άλκμααρ (πολύ κοντά σε απόσταση από την πρωτεύουσα Άμστερνταμ) είναι γνωστό στην Ολλανδία ως η «Πόλη του Τυριού». Από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, λειτουργεί στο ιστορικό κέντρο της πόλης πολύ μεγάλη παραδοσιακή λαϊκή αγορά τυριού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κάτοικος του Άλκμααρ, εκτός από το κανονικό Alkmaarder, διαθέτει και το παρατσούκλι «τυροκέφαλος».
Είναι μια όμορφη πόλη εκατό χιλιάδων κατοίκων με αξιοθέατα, εκκλησίες, μουσεία (πχ το μουσείο των Μπητλς και την πρώτη κιθάρα του Τζον Λένον) και γραφική με ποτάμι που τη διασχίζει και 13 ανεμόμυλους που της δίνουν ιδιαίτερο χρώμα.
Στην πυραμίδα του αθλητισμού, είναι η αντίπαλος μας στη φάση των play offs του Europa League και το όμορφο στάδιο AFAS , εκεί όπου θα έχουμε τη χαρά να καμαρώσουμε το «αστέρι» μας σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Η τιμή του ταξιδιού είναι 450 ευρώ (περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια και το εισιτήριο του αγώνα). Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης στις 08.00 και η επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (τηλ: 210-5757409).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου