Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Άτυχος ο Ατρόμητος: Νίκησε με 2-0 την Άλκμααρ αλλά αποκλείστηκε

Οι Περιστεριώτες σφυροκοπούσαν επί μισή ώρα τους Ολλανδούς, είχαν δοκάρι στο 87' αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ - Άμεσα η ένσταση στην UEFA

Πάλεψε για το θαύμα αλλά δεν το κατάφερε. Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη, επικρατώντας της Άλκμααρ 0-2, όμως έχασε φοβερές ευκαιρίες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Στο 87' έφτασε πολύ κοντά στον στόχο του όταν το σουτ του Ναπολεόνι τρανταξε το δοκάρι του τερματοφύλακα των Ολλανδών. Πολλά παράπονα από τους Περιστεριώτες για το ένα μόλις λεπτό καθυστερήσεων.

Ο Ατρόμητος, όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρός του Γιώργος Σπανός, θα προχωρήσει άμεσα σε ένσταση στην UEFA για την μη διακοπή του παιχνιδιού εις βάρος της Άλκμααρ.

Άλκμααρ (Φερμπέικ): Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς. * είχε αποβληθεί ο Χένρικσεν στο 2ο λεπτό του ματς (στον πάγκο οι Ντε Βίντερ, Χόρτερ, Ρέινερ, Όβερτουμ, Μάρτενς, Ορτίς).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης (83’ Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (59’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (στον πάγκο οι Σηφάκης, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος).
ΒΗΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου