Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Βελτιωμένος ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε ολόκληρη τη χώρα

                                 

Ειδικότερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), για το Σάββατο  ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε ολόκληρη τη χώρα.  Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Στην Αττική υπάρχει η πιθανότητα σποραδικών βροχών κατά τις πρωινές ώρες αλλά από το απόγευμα και μετά  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 3 έως 4 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα γυρίσουν κατά τόπους σε νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ο άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθει μεταξύ 16 και 22 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή (30/5)
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
Ο καιρός τη Δευτέρα (1/6)
Αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου