Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

"Μια σουίτα στο χρόνο" υπέροχη συναυλία από εκπαιδευτικούς στο Περιστέρι

                                                                     

Μια υπέροχη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της μουσικής την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του νέου δημαρχείου, Σε μια ματάμεστη αίθουσα, γεμάτη από εκπαιδευτικούς και λάτρεις της κλασικής μουσικής, δεξιοτέχνες καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας σε έργα των Χαριζάνου, Γαλίτη, Παπουτσή, Γκότση, (μέλη του συλλόγου "Έλλη Αλεξίου", πάνω σε κείμενα των Καζατζάκη, Εγγονόπουλου, Λειβαδίτη, Ευθυμιάδη, Ρηνιώτη, Νίτσε, Μπρεχτ.
 
Η συναυλία είχε προγραμματιστεί από τον αείμνηστο πρόεδρο του συλλόγου "Έλλη Αλεξίου" Κώστα Παπλωματά,και και ήταν μια συνάντηση έξη ερμηνευτών και τεσσάρων συνθετών που ειδικεύονται αντίστοιχα στην ιστορική ερμηνεία και στη σύγχρονη μουσική, επιχειρώντας ένα πρωτότυπο πείραμα.
Ένα ταξίδι στο παρελθόν που αφουγκράζεται το παρόν και διαμορφώνει το μέλλον, μια δυναμική εξίσωση δραματοποιημένης αφήγησης και μουσικής με άξονα τον άνθρωπο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η νέα πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Κουμπή.
Την παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαρία Τσιώτα, ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γ. Τυμπλαλέξης, πολλοί εκπαδευτικοί και γονείς.
Ρ.Τ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου