Πώς να σερβίρετε το παγωτό σαν φρέσκο και χωρίς να «σπάσετε» το κουτάλι σας...
Πόσες φορές έχει τύχει σε όλους να βγάλουμε το παγωτό από την
κατάψυξη του ψυγείου μας και να είναι σαν... πέτρα, με αποτέλεσμα να
δυσκολευόμαστε να το σερβίρουμε.
Αυτό συμβαίνει γιατί το παγωμένος αέρας της κατάψυξης έρχεται σε επαφή με το κουτί του παγωτού με αποτέλεσμα να το σκληραίνει. Υπάρχει όμως λύση να μην ξανασυμβεί αυτό και να απολαύσουμε το παγωτό μας, με ένα απλό κόλπο.
- Τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι
- Αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι
- Κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη
www.newsbomb.grΑυτό συμβαίνει γιατί το παγωμένος αέρας της κατάψυξης έρχεται σε επαφή με το κουτί του παγωτού με αποτέλεσμα να το σκληραίνει. Υπάρχει όμως λύση να μην ξανασυμβεί αυτό και να απολαύσουμε το παγωτό μας, με ένα απλό κόλπο.
- Τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι
- Αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι
- Κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου