Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ιλιον: «Καλώς Ανταμωθήκαμε….. Φίλοι κι Αγαπημένοι»



Εκδήλωση Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού  
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  24 Απριλίου 2015, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας με το Μουσικό Σχολείο Ιλίου με τίτλο «Καλώς Ανταμωθήκαμε….. Φίλοι κι Αγαπημένοι».
Η εκδήλωση,  η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, στόχο  είχε την ανάδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα μουσικά σχολεία και την προβολή των πολιτιστικών διαδρομών και παραδόσεων του τόπου μας, προάγοντας τα πολιτιστικά  ενδιαφέροντα των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.
Περιελάμβανε μουσικά και χορευτικά δρώμενα από την Ήπειρο, την Καππαδοκία, την Κέρκυρα, τη Δυτική Θράκη , την Κωνσταντινούπολη , τις Κυκλάδες και τη Μακεδονία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Σπύρος Τζόκας.
Επίσης παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Μαρκόπουλος Φώτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Σχινάς Θεόδωρος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Στεφανοπούλου Αναστασία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Καματερού κ. Χριστόφορος Δανάκος, ο Δ/ντης Β’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας κ. Ζαφειρακίδης  Γεώργιος και πλήθος κόσμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου