Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση τον "Ενεργών Πολιτών" για τον Σωτήρη Λαβδαίο

                                                                   Οι  «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» πενθούν. Συγκλονισμένοι από την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο  του εκλεκτού μέλους της παράταξης ΣΩΤΗΡΗ ΛΑΒΔΑΙΟΥ, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στις προηγούμενες εκλογές, πενθούμε για τον άνθρωπο, τον αγωνιστή, τον ξεχωριστό σύντροφό μας.  Πενθούμε για τη μεγάλη απώλεια του ανθρώπου που με το ήθος του, την αξιοπρέπεια και την ακατάβλητη δύναμη της ψυχής του αγωνίστηκε με συνέπεια σε δύσκολους καιρούς για τα δικαιώματα των ξεχασμένων παιδιών της Δυτικής Όχθης. Αγωνίστηκε ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα, που ένας από τους στόχους της ήταν και η Δημόσια Παιδεία. Επικεφαλής του γονεϊκού κινήματος της Πόλης μας από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Περιστερίου πάλεψε με απαράμιλλο ζήλο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών-μαθητών ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Πάλεψε για Δωρεάν Δημόσια Παιδεία.
Το κενό που αφήνει η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτο. Η παράταξή μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, που τόσο αγαπούσε, και αγωνιζόταν γι΄ αυτή και μέσα από τους κοινωνικούς του αγώνες για την Πόλη και τους κατοίκους της.
Αποχαιρετάμε το φίλο, το σύντροφο, τον αγωνιστή. Αποχαιρετάμε το Σωτήρη μας που μας δίδαξε με τη στάση ζωής του. Το Περιστέρι γράφει για πάντα στην ιστορία του το όνομά του για την ανιδιοτελή προσφορά του, για τον αγώνα του για την προάσπιση της Δημόσιας  Παιδείας.
Ο Σωτήρης μας θα ζει πάντα στις καρδιές και στους αγώνες μας.

Για την παράταξη  «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»                  

Ο επικεφαλής
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου