Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι "Ενεργοί Πολίτες" συγχαίρουν τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου



                                                     
 Η επιτροπή Αθλητισμού της δημοτικής παράταξης των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο  Περιστέρι, συγχαίρει το Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου για την κατάκτηση του Κυπέλου Μπάσκετ της ΕΣΚΑ.  Η προσπάθεια του Δ.Σ, του προπονητικού τιμ, των παικτών αλλά και των φίλων της ομάδας φαίνεται να αποδίδει καρπούς.
 Η παράταξη μας εύχεται καλή συνέχεια στις  προσπάθειες του Συλλόγου.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να θέσουμε ξανά το πρόβλημα που υπάρχει με την φυσική έδρα του Συλλόγου, το κλειστό γυμναστήριο Α. Παπανδρέου. Το κλειστό γυμναστήριο παραμένει , μετά τις πλημμύρες του Οκτώβρη νεκρό. Ο καιρός περνάει και ο κίνδυνος να μην είναι έτοιμο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι πλέον ορατός. Οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι μεγάλες για την μέχρι τώρα αδράνεια της και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε στο όνομα ότι «αργήσαμε» , διαδικασίες απευθείας ανάθεσης των όποιων έργων χρειαστούν για το κλειστό.
Ο ίδιος ο Γυμναστικός Σύλλογος πρέπει να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες που να αναδείξουν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει και να αναλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τις ευθύνες τους.
Προτείνουμε δημοσίως  ο ΓΣΠ να συγκαλέσει με δική του πρωτοβουλία σύσκεψη με τη  συμμετοχή του Δήμου, των δημοτικών παρατάξεων, της Περιφέρειας αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ώστε , να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλουμε τα μέγιστα.


Η επιτροπή Αθλητισμού των Ενεργών Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου