Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές

                                                               

 Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για σήμερα Τετάρτη. Θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται στη δυτική χώρα από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.
Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν φθάνοντας τα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου