Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

λαϊκή Συσπείρωση:Προκλητικά η διοίκηση Παχατουρίδη αρνείται να πληρώσει δεδουλευμένα των πρώην εργαζόμενων



                                                       

 Προκλητικά η διοίκηση Παχατουρίδη αρνείται να πληρώσει δεδουλευμένα των πρώην εργαζόμενων της υπό εκκαθάριση δημοτικής επιχείρησης ΔΑΤΕΠ (Δημοτική Αναπτυξιακή Τεχνική Εταιρεία Περιστερίου) παρά την τελεσίδικη δικαστική απόφαση, επικαλούμενη αστεία επιχειρήματα. Ο κ. Παχατουρίδης, που είχε πετάξει στο δρόμο αυτούς τους εργαζόμενους από το 2003, εφαρμόζει κατά γράμμα την πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Πολιτική που πότε δημιουργεί δημοτικές επιχειρήσεις και πότε τις κλείνει, πάντα με στόχο τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων και την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.
     Ο «φιλάνθρωπος» κ. Παχατουρίδης μοιράζει ελεημοσύνη στα θύματα της πολιτικής που εφαρμόζει στο Περιστέρι, ως γνήσιος εκπρόσωπος  του κόμματός του (ΝΔ), της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ. Ορκίζεται πίστη και εφαρμόζει απαρέγκλιτα τους αντιλαϊκούς νόμους με τους οποίους εξαθλιώνεται ο λαός. Συγχρόνως τιμωρεί εργαζόμενους του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης και αρνείται να τους πληρώσει για τη δουλειά που πρόσφεραν!
       Απαιτούμε από τη διοίκηση Παχατουρίδη να πληρώσει αμέσως όσα χρωστάει στους εργαζόμενους, σύμφωνα με την πρόταση απόφασης που κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/10/14.
Καλούμε τους εργαζόμενους:
Να βγάλουν συμπεράσματα από αυτήν τη στάση της Διοίκησης Παχατουρίδη. Δεν μπορεί να υλοποιεί κατά γράμμα την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ και να είναι και με τους εργαζόμενους.
Να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωσή τους.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου» συμπαραστέκεται σε αυτόν τον αγώνα των εργαζόμενων μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό του Περιστερίου να πάρουν μαζικά μέρος στο πανελλαδικό πανεργατικό παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το Σάββατο 1η Νοέμβρη στις 12.00.
Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου