Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Τζίμ Μόρισον

Φέιθφουλ: Ο πρώην μου σκότωσε τον Τζιμ Μόρισον, αλλά ήταν ατύχημα

Εχουν περάσει 43 χρόνια από τις 3 Ιουλίου 1971, οπότε πέρασε στην αιωνιότητα ο θρύλος των Doors, Τζιμ Μόρισον και η Μάριαν Φέιθφουλ, μιλώντας στον Independent, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το θανατό του.

Ο τραγουδίαστρια κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της Ζαν ντε Μπρετέιλ, ότι σκότωσε, δίνοντας τη μοιραία δόση στον Μόρισον, τονίζοντας όμως ότι ήταν ατύχημα. Υπήρχαν φήμες ότι ο Μπρετέιλ, που ήταν έμπορος ναρκωτικών, έχει ανάμειξη στο θάνατο του τραγουδιστή, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
Επσιήμως οι γιατροί παρουσίασαν ως αιτία θανάτου την καρδιακή ανεπάρκεια, η οποία επιδεινώθηκε λόγω υπερκατανάλωσης αλκοόλ. Νεκρόψία δεν έγινε ποτέ, καθώς οι γαλλικές αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας τροφή για θεωρίες συνωμοσίας.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός διέμενε σε ξενοδοχείο του Παρισιού μαζί με τον ντε Μπρετέιλ, με τον οποίο τότε διατηρούσε δεσμό, και που ήταν γνωστός dealer σε διάσημους κύκλους, όταν επισκέφθηκε τον Μόρισον στο δωμάτιό του.
«Είχα ένα περίεργο προαίσθημα. Σκέφτηκα, θα πάρω μερικά Tuinal (βαρβιτουρικά) και δεν θα πάω μαζί του εκεί. Κι εκείνος πήγε να δει τον Μόρισον και τον σκότωσε. Εννοώ, είμαι σίγουρη ότι ήταν ατύχημα», τόνισε η Φέιθφουλ.
Φέιθφουλ: Ο πρώην μου σκότωσε τον Τζιμ Μόρισον, αλλά ήταν ατύχημα
«Κάθαρμα. Ήταν τόσο δυνατό το χαστούκ. Και γι αυτό πέθανε. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέθηκαν με το θάνατο αυτού του άτυχου τύπου (Μόρισον) είναι νεκροί. Εκτός από μένα», συνέχισε.
Ο Τζιμ Μόρισον βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών στις 3 Ιουλίου 1971.
Η Μάριαν Φέιθφουλ μίλησε και για το θάνατο της Έιμι Γουαϊνχάουζ, η οποία πέθανε με παρόμοιοτρόπο με τον Μόρισον, και αυτή σε ηλικία 27 ετών.
«Η Έιμι ήταν πολύ πολύ πολύ επιφυλακτική ως προς εμένα. Ήξερε ότι γνώριζα και δεν ήθελε να μου πει τίποτα. Αυτό ήταν ναρκισσισμός αναμεμειγμένος με μίσος για τον εαυτό της. Το ξέρω καλά», συμπλήρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου