Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Το γύρο του διαδικτύου οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον

«Η Neverland του Μάικλ Τζάκσον ήταν σκέτη χωματερή»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία νέα αποκάλυψη για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον, και έχει να κάνει με τους κανόνες υγιεινής, τους οποίους μάλλον ο «βασιλιάς της ποπ» παραβίαζε κατάφωρα.

Αρθρο της New York Post επικοινώνησε με πέντε καθαρίστιρες της έπαυλης «Neverland» του Τζάκσον και οι οποίες αποκάλυψαν το μέγεθος της δυσωδίας που επικρατούσε στο σπίτι, τονίζοντας ότι ο τραγουδιστής ήταν «ο πιο βρόμικος άνθρωπος του Χόλιγουντ», κυρίως μετά το 1993, όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση του 13χρονου Τζόρνταν Τσάντλερ.
Μία από τις καθαρίστριες ανέφερε στην εφημερίδα: Ο Μάικλ μερικές φορές πήγαινε στο στάβλο που βρίσκονταν τα ζώα και κουβαλούσε τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι χωρίς να σκεφτεί τίποτα. Μετά, αν τολμούσες να του πεις τίποτα απειλούσε ότι θα τις κάνει μπάλα και θα σου τις πετάξει».
Μία άλλη τονίζει: Ολόκληρη η ζωή του άλλαξε το 1993, όταν έγινε η καταγγελία για τη σεξουαλική παρενόχληση. Σας λέω ότι ήταν ο πιο βρομιάρης του Χόλιγουντ».
Η τρίτη καθαρίστρια που μίλησε για τον καλλιτέχνη δεν δίσταζε να... κάνει τη βιολογική του ανάγκη μέσα στο σαλόνι, όποιος και αν ήταν παρών, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχε «ανακουφιστεί» στο κρεβάτι του, ζητώντας μάλιστα να μην αλλαχθούν τα σεντόνια.
Οι καθαρίστριες ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο διάσημος εργοδότης τους ήταν παράξενος και διαμαρτυρόταν εάν μετακινούσαν τα πράγματά του, ενώ απαίτησε γενική καθαριότητα μόνο όταν οι καναπέδες του σπιτιού έπιασαν... κοριούς.
Οσο για τα πιο περίεργα πράγματα που είχε μαζί του και αρνιόταν να πετάξει, ήταν μια μουσκεμένη, χρησιμοποιημένη πάνα μωρού, κι ένα φορεμένο εσώρουχο Fruit of the Loom σε μικρό μέγεθος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου