Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παγετός στην Θεσσαλονίκη - με αλυσίδες η κυκλοφορία σε τμήματα του οδικού δικτύου

Στον 1 βαθμό Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, αλλά και στην πόλη των Σερρών. Στους μηδέν βαθμούς Κελσίου, το θερμόμετρο στην Κατερίνη, ενώ στους -2 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο. Στους -6 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου σε νομούς της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη Θεσσαλονίκη, κλειστός λόγω του παγετού είναι ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Ωραιοκάστρου - Μελισσοχωρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης χθες μετά το μεσημέρι και παγετού στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, από το 66ο χλμ έως το 70ό χλμ, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, από το 58ο χλμ έως το 75ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας και από τη Διασταύρωση της Μεγάλης Παναγιάς έως τη Διασταύρωση Παλαιοχωρίου.
Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας -  χιονοδρομικού κέντρου Βόρας, μετά το 12ο χλμ, στο νομό Πέλλας, στην επαρχιακή οδό Σελίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, μετά το 17ο χλμ στον νομό Ημαθίας, στην επαρχιακή οδό Καστανερής - Λιβαδίων από το 15ο ως το 27ό χλμ στο νομό Κιλκίς.
Σε όλο το οδικό και επαρχιακό δίκτυο των νομών Πιερίας και Σερρών η κίνηση διεξάγεται κανονικά.
Αλυσίδες απαιτούνται επίσης από το 18ο έως 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 30ό έως το 50ό χλμ Καστοριάς - Ιωαννίνων, από το 24ο έως το 45ο χλμ Γρεβενών - Σαμαρίνας και από το 35ο ως το 50ό χλμ από τα Γρεβενά προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.
902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου