Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ανταλλαγή πυροβολισμών στον Άλιμο

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων και ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι το Σάββατο 28 Δεκέμβρη, στον Άλιμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έφτασαν έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της Λ. Ποσειδώνος 1.
Μόλις κατέβηκαν άρχισαν να πυροβολούν, σπάζοντας τις τζαμαρίες του καταστήματος.  Ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος, έβγαλε το όπλο του - το οποίο φέρεται να κατείχε νόμιμα - και απάντησε στα πυρά, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να σπεύσουν να εξαφανιστούν.
Άγνωστο παραμένει αν στόχος της επίθεσης ήταν ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας ή η ίδια η επιχείρηση καθώς επίσης και το αν έχει τραυματιστεί κάποιος από τους δύο ένοπλους κατά την ανταλλαγή των πυρών.
Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα στους γύρω δρόμους προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνώστους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι συνεργάτης προέδρου συλλόγου της Super League. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί επαγγελματικά με άλλον επιχειρηματία που τα καταστήματά του είχαν γίνει στόχος εμπρηστικών και βομβιστικών επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου