Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου



Με χαμόγελα αισιοδοξίας, εορταστικές μελωδίες και ευχές από τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2013 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα  και ένα ευτυχές νέο έτος, απηύθυνε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα Περιστεριωτόπουλα, τα οποία καμαρώνει για τη μουσική τους καλλιέργεια, τους καθηγητές και τους γονείς γι’ αυτήν τη μοναδική μελωδική βραδιά.
Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα  - Μάρκου αναφέρθηκε εκτενώς στην αναβάθμιση του Ωδείου μας με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του Δήμου Περιστερίου για τον πολιτισμό.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΥΒΕ, μικροί και μεγάλοι σπουδαστές, απέδωσαν εξαιρετικά χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακά κάλαντα, αλλά και τραγούδια των Beatles και του J. Lennon, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Οι λιλιπούτειοι καλικάντζαροι της μουσικής προπαιδείας, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και οι υπόλοιποι σπουδαστές, σκόρπισαν συγκίνηση και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε γονείς και φίλους που τους παρακολούθησαν.
Υπεύθυνοι καθηγητές για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ήταν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Χρ. Μπάνου, Β. Ντούλιας, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Τσεκούρα, Τ. Μιχαηλίδου, Δ. Στεφανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου