Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Επίθεση στην οικία του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι

                                                                

 Επίθεση με περισσότερους από 15 πυροβολισμούς, σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα, εναντίον της οικίας του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τη Αστυνομία, άγνωστοι έφτασαν έξω από το συγκεκριμένο σπίτι, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52 και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον της οικίας. Το περιστατικό κράτησε ελάχιστα λεπτά με τον αστυνομικό που βρισκόταν στο φυλάκιο, να μην απαντά στους πυροβολισμούς.
Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις από τις σφαίρες σφηνώθηκαν στην καγκελόπορτα του σπιτιού και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής - που έχει αναλάβει την υπόθεση - τις έχουν περισυλλέξει και τις έχουν μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Πληροφορίες ανέφεραν πως ο αστυνομικός που ήταν παρών στο περιστατικό τόνισε πως είδε τέσσερα άτομα να πυροβολούν και στη συνέχεια να εξαφανίζονται στα γύρω στενά. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες.
Για το περιστατικό, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Νίκο Δένδια με τον Γερμανό Πρέσβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου