Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τα «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ» πέταξαν και πάλι ψηλά σε ένα καλλιτεχνικό πανόραμα στο Άλσος



                                                                 

     Έλαμψε και πάλι ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος "ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ" στο διήμερο 26-27 Ιουνίου , όπου παρουσίασε ένα  πανόραμα παραδοσιακών, μοντέρνων και latin χορών καθώς και aerobic στις εκδηλώσεις του στο Άλσος Περιστερίου.
                                                         
Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν οι χορογραφίες, τα παραδοσιακά κοστούμια τα εντυπωσιακά χορευτικά και το αμέριστο κέφι των διοργανωτών του συλλόγου και των χορευτών. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία ν απολαύσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, από Κυκλάδες, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Κρήτη, καθώς και λαϊκούς χορούς με αναμνήσεις της παλιάς γειτονιάς, από τον Ελληνικό κινηματογράφο, και μοντέρνες χορογραφίες της δεκαετίας του ’60 και 70 και αεροβική γυμναστική. 
                                                                   

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Παπαντωνίου,  η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μ. Τσιώτα, και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας. Στην διδασκαλία χορών ήταν ο Κ. Ανδριανόπουλος, και Γ. Ανδριανόπουλος, η Χ. Νικολέτα Ανδριανοπούλου, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Ι. Πανταλάκη Ανδριανοπούλου και Κ. Ανδριανόπουλος. 
                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου