Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

«Ενημέρωση για προβλήματα από την κακοκαιρία στη Δυτική Αθήνα»

                                                                        


Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάθε είδους προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει ο χιονιάς και ο παγετός στο λεκανοπέδιο, ιδαίτερα μετά την έντονη χιονόπτωση κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης 29/12/2016. 
Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας, η έντονη χιονόπτωση δημιούργησε προβλήματα σε περιοχές, όπως η Άνω Πετρούπολη, το Άνω Δάσος Χαιδαρίου, η Άνω Αγία Βαρβάρα , τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και αποτελεσματικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων. 
 Επιπλέον ο ΑΣΔΑ θα προμηθεύσει σήμερα όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας με αλάτι ενώ ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία, από όλους τους Δήμους οι  θερμαινόμενοι  χώροι για τη φιλοξενία αστέγων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν.
Τα στοιχεία των θερμαινόμενων χώρων της Δυτικής Αθήνας έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=6280&Ite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου