Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Θα δούμε χιόνια την Πρωτοχρονιά

                                                        
   
Μπορεί να μην είδαμε «λευκά» Χριστούγεννα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα δούμε χιόνια την Πρωτοχρονιά ακόμα και μέσα στην Αθήνα.
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη, με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, έως και 12 βαθμούς Κελσίου και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Η ψυχρή «εισβολή» αρκτικών αερίων μαζών από τη Ρωσία και την Ουκρανία που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό του καιρού.
Σήμερα, Τρίτη (29/12/205), σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος ο καιρός. Από το βράδυ θα αναπτυχτούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου