Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μάνα Μητέρα Μαμά στο θέατρο Ξυλοτεχνίας στο Περιστέρι



Το θεατρικό έργο «Μάνα, Μητέρα, Μαμά», παίζεται εδώ και λίγες εβδομάδες στο θέατρο Ξυλοτεχνίας στο Περιστέρι, από μια αξιόλογη θεατρική ομάδα Περιστεριωτών, που αναδεικνύουν στην σκηνή το πηγαίο ταλέντο τους, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο και συγκίνηση στους θεατές. Το έργο είναι μια κοινωνική σάτιρα, που υπόσχεται εκτός από μπόλικο γέλιο και πολλές δόσεις προβληματισμού αλλά και κάποιες ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές.
Τα κύρια πρόσωπα του έργου πάνω στα οποία στηρίζεται και η πλοκή του είναι μια μάνα ανάπηρη, περασμένης ηλικίας με σιδερένια πυγμή, δυο γιοί, δυο νύφες και μέσα σ' όλα αυτά μπαίνει μια κληρονομιά.
Μέσα από συγκλονιστικές κωμικές και δραματικές καταστάσεις, βγαίνει ο πόνος της μάνας και η σκληρή συμπεριφορά των δύο της παιδιών, μίας συμπεριφοράς που αποδίδεται στις δυσκολίες της ζωής.
Το έργο αυτό, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θεατρόφιλο, γιατί είναι έργο που στηρίζεται σε καταστάσεις που λίγο έως πολύ όλοι μας έχουμε ζήσει ή γνωρίσει.
. Θα γελάσετε πολύ, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να φύγει και κάποιο δάκρυ από τα μάτια σας.
Πολλοί καλοί στους ρόλους τους οι ηθοποιοί Σωτήρης Τρυγώνης, Μαριάννα Κουβάκη, βασίλης Ραμαντάνης, Βασιλική Ντόγια, και Ελευθερία Κολομπάτσου.
Στην σκηνοθεσία ο Φάνης Κάσιος.
Το έργο θα παιχθεί για 40 παραστάσεις, Παρασκευές και Σάββατα στις 8.30 μμ.
Ρ.Τ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου