Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Παιδείας Αν. Θεοδωράκου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


                                                                           

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προοπτικές προόδου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη προβλήματα.
Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους, η οποία ομολογουμένως συντελείται σε ένα δυσμενές περιβάλλον, που απαιτεί διαρκή αγώνα και πολλές θυσίες.
Οι εκπαιδευτικοί μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη του εκπαιδευτικού συστήματος και οι οποίοι, παρότι καλούνται να εκπληρώσουν το έργο τους υπό αντίξοες συνθήκες, εν τούτοις καταφέρνουν να εφοδιάσουν τους μαθητές με το αγαθό της γνώσης.
Στους γονείς θέλω να ευχηθώ να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων των παιδιών τους. Ο Δήμος και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Με τη συνεργασία όλων στην εκπαιδευτική κοινότητα μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των παιδιών μας.
Καλή σχολική χρονιά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου