Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Συσπείρωση και Οργάνωση της Λαϊκής Ενότητας στο Περιστέρι



                                                                   

Σε συσπείρωση και οργάνωση της Λαϊκής Ενότητας στο Περιστέρι κάλεσαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής τους αριστερούς συντρόφους τους, την Δευτέρα 31 Αυγούστου στην αίθουσα της Ξυλοτεχνίας στο Περιστέρι.
Οι ομιλητές Δ. Σιαντής και Α. Καλλίδης επισήμαναν τις δυσκολίες που ενέχει το εγχείρημα της οργάνωσης, καθότι ο χρόνος είναι ελάχιστος μέχρι τις επικείμενες εκλογές και η συσπείρωση του κόσμου απαιτεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθοδήγησης και ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα ο κ. Καλλίδης τόνισε την αναγκαιότητα αυτής της κίνησης, και το αναγκαστικό «διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ηγεσία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των προεκλογικών της δεσμεύσεων, αλλά αντίθετα επέλεξε την υποταγή στην ηγεμονία του φιλελευθερισμού. 
                                                                  

                                                       Ο Αλέξης Καλλίδης
«Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα» τόνισε και συνέχισε «τα ποσοστά που παρουσιάζουν είναι για να δημιουργήσουν χαμηλές προσδοκίες στους ψηφοφόρους.  Πρέπει να παλέψουμε και να κινηθούμε γρήγορα, να απευθυνθούμε στον κόσμο περισσότερο οργανωτικά και συλλογικά. Να υπάρξουν προϋποθέσεις για  ένα καλό ψηφοδέλτιο και με ότι δυνάμεις διαθέτουμε να παλέψουμε με δύναμη και αισιοδοξία».
Η συζήτηση απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον λίγο αργότερα με τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, γύρω από της θέσεις της Λ.Ε για μια έξοδο από το ευρώ, τις προτάσεις και τις θέσεις της για την πολιτική επικαιρότητα και για τις κινήσεις της ηγεσίας σχετικά με την ψήφιση του νέου μνημονίου κλπ.
Ρ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου