Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών για το Πάρκο Τρίτση»



                                                                   

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, πληροφορούμενος σήμερα την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή σε σχέση με την απόδοση του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη παρακολουθώ την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία δεν θεώρησε απαραίτητη τη διαβούλευση με την Περιφερειακή Αρχή για ένα τόσο μεγάλης σημασίας ζήτημα της Δυτικής Αθήνας.

Θεωρώ πως η ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής τόσο στη διαβούλευση, αλλά κυρίως στον σχεδιασμό, τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» είναι θεσμικά και ουσιαστικά αναγκαία.

Θα ήθελα να αποδώσω αυτή την επιλογή σε αστοχία χειρισμών και όχι σε πολιτική σκοπιμότητα. Για το λόγο αυτό αναμένω τις απαραίτητες εξηγήσεις και την έμπρακτη διόρθωση των μεθοδεύσεων.

Την επί της ουσίας τοποθέτηση της Περιφερειακής Αρχής θα καταθέσω σε διαβούλευση που αναμένω να καθορίσει ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου