Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

 
 Δεν έλειψαν χθές τα επεισόδια αφού κουκουλοφόροι και δυνάμεις των ΜΑΤ επιδόθηκαν στο... αγαπημένο τους σπορ που δεν είναι άλλο από την ανταλλαγή φωτοβολίδων - χημικών. Σπασμένες τζαμαρίες και καμμένοι κάδοι σκουπιδιών το σκηνικό στο Κερατσίνι.

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα, αφού επεισόδια ξέσπασαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε τζαμαρίες από καταστήματα που βρίσκονταν επί της οδού Σαλαμίνος. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να περιορίσουν την έκταση των επεισοδίων.
 Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μια μολότοφ προς τη μεριά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με ρίψεις χημικών. Η πορεία προς την πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης, μετατράπηκε σε «πόλεμο» μεταξύ των «γνωστών» αντιπάλων... Από τη μια μεριά οι κουκουλοφόροι, από την άλλη τα ΜΑΤ, ενώ πλέον η πορεία είχε σπάσει στα τρία. 

Γεμάτο κόσμο ήταν χθές το Κερατσίνι, αφού παρά τα επεισόδια ο κόσμος συνέχιζε να δίνει βροντερό «παρών» στο παναττικό συλλαλητήριο, που θα κατέληξε στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης, στον Κορυδάλλο. Οι διαδηλωτές είχαν ανακοινώσει πως με την ολοκλήρωση της πορείας, ο ουρανός θα γεμίσει με πολύχρωμα μπαλόνια, σε ένα συμβολισμό κατά του φασισμού. 
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως: Ο Παύλος ζει, μιλά με μουσική, όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονταν και οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. 
 Επίσης ήταν μαζί με τους γονείς του Παύλου Φύσσα  και οι γονείς του 27χρονου Πακιστανού Λουκμάν Σεζάντ που φέρεται να δολοφονήθηκε από Χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου