Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιδάρι: Ο Μ. Σελέκος ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους

Στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Μιχάλης Σελέκος ανακοίνωσε τους πέντε αντιδημάρχους, που θα σηκώσουν το βάρος του δημοτικού έργου στην πρώτη περίοδο της νέας διοίκησης. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας κατά τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώνεται πλήρως και τα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν είναι αυτά ακριβώς που έχουμε ήδη δημοσιεύσει.

Συγκεκριμένα: Παναγιώτης Μοσχονάς (Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου), Μόσχος Χουδελούδης ( Καθαριότητας - Πρασίνου και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), Ηλίας Βαρυτιμιάδης (Τεχνικής Υπηρεσίας), Ναουάφ Δαουάχερ (Κοινωνικών Υπηρεσιών) και Νίκος Καραγιάννης (Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας).

Μιχάλης Σελέκος: "Διαφάνεια παντού"
Στο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος επανέλαβε για μία ακόμα φορά την ενεργοποίηση και την πίστη του στο θεσμό της λαϊκής συνέλευσης. Ανέφερε ακόμα πως στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η διαφάνεια με όσο το δυνατό περισσότερες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου με στόχο την ενημέρωση του δημότη.

Πρόσθεσε ότι εκεί θα αναρτώνται όλες οι προσκλήσεις συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης και σε άλλους δημόσιους χώρους με σκοπό τη μεγαλύτερη προσέλευση δημοτών σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου