Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την παράταξη των "Ενεργών Πολιτών" για την Παιδεία



                                                     
 Η δημοτική παράταξη των Ενεργών Πολιτών πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα την παιδεία και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του νέου δημαρχείου.
Ομιλητές ήταν ο Βασίλης Τζαθάς μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ,ο Νίκος Σακούτης δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης  και υπεύθυνος αυτοδιοίκησης της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Γαβαλάς τ.πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου.
Τη συζήτηση συντόνισε εκ μέρους της δημοτικής παράταξης ο Νίκος Ζούτσος εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.
Παραυρέθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης ’’Περιστέρι με όλους-Ανατροπή’’με τους κ.κ Πλέστη και Δημητρίου, μέλη των τοπικών ενώσεων δασκάλων και καθηγητών, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι των Ενεργών Πολιτών, καθώς και ο Γιάννης Τόλιος μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας.
                                                   

Ο Φώτης Κουγιουμτζής ως επικεφαλής της παράταξης στην ομιλία του έδωσε το στίγμα ότι οι Ενεργοί Πολίτες σκοπεύουν να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά στο Περιστέρι, κόντρα στις νεοφιλελευθερες πολιτικές, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές και αναδεικνύοντας προβλήματα τοπικά, κοινωνικά, παιδείας, υγείας κ.λπ.
Θέλουμε σχολεία ανοιχτά, δημοκρατικά, φορείς  παιδείας και πολιτισμού σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.
Θέλουμε δασκάλους και καθηγητές πραγματικούς λειτουργούς, αξιοπρεπείς και όχι υποταγμένους  και μαθητές που θα αγαπούν το σχολείο και τη γνώση.
Οι Ενεργοί Πολίτες θα πρωτοστατήσουν για όλα αυτά τα αυτονόητα σε ένα ευνομούμενο κράτος ,μαζί με τους πολίτες του Περιστερίου, τους μαθητές και τους δασκάλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου