Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σταδιακή πρόοδο σε διεθνές επίπεδο ο Ατρόμητος

 

 Mια ακόμη σημαντική καταξίωση για την ομάδα του Ατρόμητου και την σταδιακή πρόοδο που πραγματοποιεί σε διεθνές επίπεδο, αυτή τη φορά πάνω στη λειτουργία και ανάπτυξη ακαδημιών ομάδων υψηλού επιπέδου!.

Προπονητές, εκπαιδευτές ποδοσφαίρου και υποψήφιοι προπονητές ποδοσφαίρου από Αγγλία, Ιταλία και Ιρλανδία βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο και παρακολούθησαν την προπόνηση του Ατρόμητου Κ20 στο πλαίσιο του 6ου κύκλου διεξαγωγής του προγράμματος Study Group Scheme, που διοργανώνει η ΕΠΟ, υπό την αιγίδα της UEFA.
Η χώρα μας εκπροσωπείται στο πρόγραμμα από τον τεχνικό διευθυντή της ΕΠΟ Τέλη Μπατάκη καθώς επίσης τους Κώστα Τσάνα, Μπάμπη Ζελενίτσα, Μιχάλη Μητροτάσιο, Στράτο Βουτσακέλη, Άγγελο Κυρανούδη και Ξανθή Κωνσταντινίδου.
Οι 33 εκπρόσωποι από τις τρεις χώρες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Ατρόμητου και στην συνέχεια ενημερώθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Παναγιώτη Μιχαλέτο για την ιστορία και τη δράση του συλλόγου.
Ο Παναγιώτης Μιχαλέτος ανέλυσε όλο το πλάνο λειτουργίας του Ατρόμητου που έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών μέσα από τις ακαδημίες αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα και ταυτόχρονα «σκιαγράφησε» με κάθε λεπτομέρεια όλη την πυραμίδα των υποδομών αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.
Στην προπόνηση της Κ20 που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Ρίζου και των συνεργατών του Άρη Σαρακηνού, Τάσου Μπαμπανιώτη, οι συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Study Group Scheme είχαν τη δυνατότητα μέσω της μετάφρασης που περνούσε από τα ακουστικά τους να καταγράφουν την ίδια στιγμή τις εντολές που έπαιρναν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου κι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου