Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σούπερ Λίγκα: Νίκησε ο ΠΑΟ, στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια της Κυριακής

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας τον ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Εντός έδρας νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννενα.
Αναλυτικά:
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1
Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμολογικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε παιχνίδι της Κυριακής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο, αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Δασκαλάκης, ο οποίος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Τα γκολ: Στο 15΄ ο Περογαμβράκης για τον ΟΦΗ και ο Βίτορ στο 75' για τον ΠΑΟΚ.
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Την τρίτη φετινή του νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πρωταγωνιστές για τους «πράσινους» οι Μπεργκ και Φιγκερόα, που πέτυχαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. O Ντε Μπλάσις με εξαιρετικό σουτ είχε ισοφαρίσει για τους Αρκάδες.
Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός 4-2
Μετά από 4 διαδοχικές ήττες, ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρέθηκε πίσω στο σκορ από το καταπληκτικό γκολ του Κονέ με απευθείας φάουλ (33΄), ωστόσο ο Κόρμπος και ο Δεληζήσης έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 60΄ ο Ροτζέριο έφερε το ματς στα ίσα (2-2), αλλά και ο Απόλλωνας πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Φαρινόλα και τον Μπάρκογλου παίρνοντας τη νίκη.
ΠΑΣ Γιάννενα – Ξάνθη 2-1
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ των Κοροβέση και Κολοβέτσιου επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Tο συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ είχε ισοφαρίσει στο 74΄ με τον Ράνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου