Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Επιτυχημένη εκδήλωση του Α.Ο Περιστερίου κατά της βίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο



                                                            
 Την Πέμπτη το βράδυ ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου μια μεγάλη εκδήλωση με κεντρικό θέμα ενάντια στη βία στους αθλητικούς χώρους. Με βασικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.
Μέσα σε πλήθος κόσμου αναπτύχθηκαν θέματα και απόψεις και μέρος του νομοσχεδίου έτσι ώστε να καταπολεμηθεί  η βία και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψυχογιός Γιώργος, ο Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδη, με τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης Πλέστης Αλέξανδρος και Φώτης Κουγιουμτζής , ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Δημητρίου , ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βλάχος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ Παπαδόπουλος Γαβριήλ, ο επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου οργάνωσης και διαχείρισης Αθλητισμού Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Καλογεράς Γιάννης, ο γνωστός οργανωτής φιλανθρωπικών εκδηλώσεων Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, σχεδόν όλα τα Περιστεριώτικα Σωματεία με τους Προέδρους τους.
Επίσης στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διεθνείς άσσοι Δομάζος Μίμης, Αντωνιάδης Αντώνης, Μπονόβας Αντρέας, Σταυρόπουλος Μπάμπης, Τσαλαμάγκας Τάκης, Σκαρπέλης Αλέκος, Ψυρόγιαννης Τάκης τους οποίους τίμησε και το Σωματείο με ειδικές πλακέτες .
Όλοι τους αναφέρθηκαν για το σημαντικό έργο που παράγει ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη που είπε : « O A.O. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μας ταξιδεύει παντού και κάνει περήφανη την πόλη παράγοντας πολιτισμό και αθλητισμό».
Το Σωματείο τίμησαν με πλακέτες προς τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που ήταν άπαντες παρόντες, προπονητές τόσο ο Γενικός Γραμματέας κύριος Συναδινός Ιούλιος, όσο και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.
Είμαστε υποχρεωμένοι να τους ευχαριστήσουμε όλους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε πάντα το καλύτερο έτσι ώστε να είναι όλοι υπερήφανοι για εμάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου