Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση για την καταπολέμιση της βίας στον αθλητισμό



                                                                

Η Παράταξη  των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι  χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Α.Ο Περιστερίου ,  σχετικά με την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και τον νέο αθλητικό νόμο.
Ο Α.Ο Περιστερίου πιστός στην προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια για την εξάλειψη του φαινομένου της βίας στα γήπεδα , έχει βραβευτεί από την ΕΠΣΑ με το κύπελλο ήθους και είναι άξιος συγχαρητηρίων για αυτό .
Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την 25 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ στο θέατρο του Νέου Δημαρχείου με κεντρικό ομιλητή τον Περιστεριώτη Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, η παράταξη μας πέρα από την παρουσία της δηλώνει πως θα κάνει ότι μπορεί για την επιτυχία της εκδήλωσης .
Καλούμε όλους τους φορείς του αθλητισμού της πόλη μας, συλλόγους και αθλητές όλων των αθλημάτων ,καθώς και τους φιλάλθους , να πάρουν μέρος στην εκδήλωση και με την παρουσία τους να απαιτήσουν τον τερματισμό της βίας , τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα.          

Για την Παράταξη των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι ο επικεφαλής Φώτης Κουγιουμτζής , δημοτικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου