Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Άμεση ανταπόκριση των Περιστεριωτών στο κάλεσμα για βοήθεια προς τους πυροπαθείς


                                                                            

Συγκινητική  ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Περιστερίου, στο κάλεσμα του   Δήμου Περιστερίου, ο οποίος  διοργανώνει άμεση εκστρατεία αλληλεγγύης με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Αττικής.
 Σε ανακοίνωσή του ο δήμος υπογραμμίζει την  μεγάλη ανάγκη για: γάζες, betadine, fucidin,παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς διαρκείας (φρυγανιές, μπισκότα κ.α.).
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Τ. Θεοδωράκος μίλησε στον «Δυτικό Λόγο» για την άμεση προσέλευση του κόσμου και κυρίως των νέων ανθρώπων εθελοντών, οι οποίοι μέσα από τα Μέσα δικτύωσης κινητοποιήθηκαν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας πολύ μεγάλος όγκος τροφίμων, νερών, είδη πρώτης ανάγκη, κλπ.
 

Για δύο μέρες σήμερα 24/7 και αύριο 25/7 από τις 8π.μ έως τις 8μμ οι δημότες μπορούν να προσέλθουν στον ισόγειο χώρο του δημαρχείου με ότι μπορεί να διαθέτει ο καθένας.
Ήδη τα πρώτα φορτία μοιράστηκαν στις πληγέντες περιοχές και αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες εάν προκύψει ανάγκη.
Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους στο κεντρικό Δημαρχείο Περιστερίου - στάση Μετρό "Περιστερίου".  Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το «στις δύσκολες μέρες μόνος του κανείς».
Ρ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου