Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 5η εαρινή συνάντηση χορωδιών στη Βραυρώνα Αρτέμιδος


                                                                 

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο σύλλογος Φίλων Μουσικής –Φιλανθρωπικός  Βραυρώνας Αρτέμιδος, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την  εαρινή συνάντηση χορωδιών  αφήνοντας  το πολιτιστικό σημάδι  του,  μέσα από εντυπωσιακέ κριτικές  και από ικανοποιητικά σχόλια του κοινού.

Η συνάντηση χορωδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου στο προαύλιο του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου της περιοχής, με την συμμετοχή έξη χορωδιών «Δίκτυο Αλληλεγγύης» τη χορωδία Σπάτων, την παραδοσιακή χορωδία «Μελωδική Κιβωτός» τις «Μουσικές Δροσοσταλίδες» την Περιστεριώτικη  χορωδία  «Φειδιππίδης» και την χορωδία  Βραυρώνας Αρτέμιδος. 

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης  Αλεξάνδρα Μωραϊτου μίλησε στον  «Δυτικό Λόγο»  για την δραστηριότητα του συλλόγου, την πολιτιστική και κοινωνική του δράση, για την στήριξη ευάλωτων ομάδων και οικογενειών, αλλά και για τη  χορωδιακή παιδεία των μελών του συλλόγου,  αφού η χορωδία είναι ο μουσικός βραχίονας του φιλανθρωπικού έργου του. Η συμμετοχή των χορωδιών γίνονται και σε πανελλαδική κλίμακα, και μάλιστα με επιτυχία, αφού κύριος στόχος και φιλοδοξία του συλλόγου είναι  οι περαιτέρω συνεργασίες. 

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Α. Μωραϊτης, ο οποίος και μοίρασε κατά το τέλος της εκδήλωσης, αναμνηστικά, επαίνους και δώρα στους Μαέστρους των χορωδιών,  ενώ εντυπωσίασε η σεμνή χειρονομία της Ειρήνης Ραγκούση μέλος της χορωδίας «φειδιππίδης» με την προσφορά  αναμνηστικού δώρου στην υπεύθυνη κα Μωραϊτου.
Η εκδήλωση τελείωσε με μπουφέ και αναψυκτικά στο προαύλιο του σχολείου.
Ρούλα Τικοπούλου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου