Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μια υπέροχη βραδιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Περιστερίου με τον Παντελή Γούσα

Φωτογραφία του χρήστη Ανδρέας Παχατουρίδης.


Μόνο υπερηφάνεια νοιώθει κανείς όταν τυγχάνει να είναι δημότης Περιστερίου, και να απολαμβάνει μουσικές προσεγμένες βραδιές από συνδημότες του, που υπηρετούν ευλαβικά το καλό ελληνικό και ξένο τραγούδι, μεταφέροντας ρίγη συγκίνησης, ποιότητα, αγωγή ψυχής, χαμόγελα και ήθος.
Κάπως έτσι νοιώσαμε την Κυριακή 30 Μαϊου στην μικρή αίθουσα της δημοτικής  Βιβλιοθήκης του δήμου μας, από τον μαέστρο Π. Γούσα, την εξαιρετική Αγγελική Αντωνοπούλου, την Βούλα Ρεφενέ και τον Χρήστο Βερώνη.
Η μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εορταστικών δράσεων της δημοτικής μας βιβλιοθήκης για την παγκόσμια ημέρα του βιβλίου, και ολοκληρώθηκε με την μουσική βραδιά “Μια ευχή για το Μάη, αφήνοντας στο κοινό καταπληκτικές εντυπώσεις και απεριόριστα χαμόγελα, που συγχάρηκαν τόσο στους συντελεστές της διοργάνωσης, όσο και στους εξαίρετους ερμηνευτές της παράστασης.
Χωρίς υπερβολή η ερμηνεία της Αγγελικής Αντωνοπούλου σε ελληνικά αγαπημένα κομμάτια περασμένων δεκαετιών, που αγαπήθηκαν πολύ από το ελληνικό κοινό, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Η φωνή της έχει κάτι από τη χροιά μεγάλων ερμηνευτών του ελληνικού τραγουδιού και η ζεστή της παρουσία μας καθήλωσε.
Η αίθουσα πραγματικά ήταν μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε, πολλοί ήταν στον διάδρομο και άλλοι ήταν όρθιοι. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να απολαύσουμε μια όμορφη βραδιά, σαν αυτές τις φιλικές βραδιές που σου αφήνουν στο τέλος τους, μια γλυκιά νοσταλγία.
Συγκινημένη ήταν και η αντιδήμαρχος Μ. Τσιώτα, που εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους μουσικούς και ερμηνευτές, καθώς και η Λ. Καρκούλια , ψυχή όλων των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Ρ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου