Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστερίου στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου του Δήμου Περιστερίου

 
 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή πολλών παιδιών και ενηλίκων κατοίκων του Δήμου Περιστερίου, αλλά και συμπολιτών μας από πολλούς άλλους Δήμους των Αθηνών. Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Περιστερίου παρείχε υγειονομική κάλυψη και συμμετείχε ενεργά στην όλη διοργάνωση, αφού μέλη του Τμήματος έλαβαν μέρος και στον αγώνα. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότεροι από 1600 δρομείς κάθε ηλικίας, από 6 μέχρι 89 χρονών, συμμετείχαν στον αγώνα προσφέροντας όμορφες στιγμές σε όσους τον παρακολούθησαν.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Τμήματος Περιστερίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες & Ναυαγοσώστες Ε.Ε.Σ. (Τμήμα Αθήνας), για την παρουσία τους και την κάλυψη του αγώνα, τις Εθελόντριες των Τομέων Κοινωνικής Πρόνοιας και Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ., τον γιατρό μας καθώς και όλα τα μέλη του Τμήματος, που πάντα στηρίζουν το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Ε.Ε.Σ. 

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια εκφράζουμε για άλλη μια φορά στους διοργανωτές της εκδήλωσης, και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, όπως επίσης και στους Αντιδημάρχους κα Ξένια Κορόγιαννη και κ. Τάσο Θεοδωράκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου