Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τέσσερις νεκροί από τη θεομηνία

Κακοκαιρία: Η θεομηνία άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές

Η χθεσινή θεομηνία  είχε ως συνέπεια τέσσερις νεκρούς και μία αγνοούμενη... Δύο γυναίκες και ένας άνδρας στη Μεσσηνία, ένας άνδρας στη Λακωνία, ενώ για δεύτερη ημέρα αγνοείται μια οδηγός στη Νέα Μηχανιώνα, στο νομό Θεσσαλονίκης
Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους χθες και εκατοντάδες πολίτες είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τους ορμητικούς χειμάρρους, την ίδια ώρα ολόκληρες περιοχές μετατράπηκαν σε απέραντες λίμνες. 
AdTech Ad
Μια 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα από την περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας, ένας 92χρονος με αναπηρία από τη Θουρία, μια 90χρονη γυναίκα από την Καλαμάτα κι ένας 77χρονος από το Βλαχιώτη της Λακωνίας συγκαταλέγονται μεταξύ των θυμάτων της κακοκαιρίας.
Οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές μέσα από τα υπόγεια διαμερίσματα τους, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας στο Βλαχιώτη Λακωνίας έχασε τη ζωή του αφού παρασύρθηκε για περισσότερα από 150 μέτρα από τα ορμητικά νερά που περνούσαν έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Στο σύνολο τους τα θύματα είναι ηλικιωμένοι και επρόκειτο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας που ζήτησε μάλιστα να κυρηχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως και έγινε λίγες ώρες αργότερα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο διοικητήριο Μεσσηνίας με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου