Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αναζητείται για ξυλοδαρμό ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που χαιρετούσε ναζιστικά

Αναζητείται για ξυλοδαρμό ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που χαιρετούσε ναζιστικά

       
Toν πρώην παίκτη της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. γιατί χειροδίκησε σε βάρος αντιπάλων του. Ο Κατίδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Αγιο Λουκά για το τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας - είχε προκαλέσει με τον ναζιστικό χαιρετισμό του όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, σε παιχνίδι με τη Βέροια.

Η αστυνομία τον αναζητά προκειμένου να συλληφθεί και να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.Ταυτόχρονα εξετάζεται η γνησιότητα του δελτίου με το οποίο αγωνιζόταν.

Ο ίδιος με ανάρτησή που δημοσιοποίησε στα social media διαψεύδει όσα του αποδίδονται, αναφέροντας ότι «το μονο που έχω να πω  είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται».

Σύμφωνα, με πληροφορίες ο Κατίδης φέρεται να επιτέθηκε σε 16χρονο αντίπαλό του, της ομάδας του Πυρσού Πετριάς στο 58ο λεπτό και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 2-2.

Το γεγονός αυτό έγινε αιτία να προκληθεί έντονο επεισόδιο, καθώς δυο παίκτες του Πυρσού προσπάθησαν να σώσουν τον συμπαίκτη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας παίκτης του Πυρσού έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στον θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες. Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο της Εδεσσας.

Ο Κατίδης που κατάγεται από τον Άγιο Λουκά, χωριό του νομού Πέλλας, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από την Αστυνομία και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό στο όριο του Αυτοφώρου. 
Ανάρτηση από τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου