Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Μιχάλης Κακλαμάνης: Παραμένω πάντοτε υπέρμαχος μιας αποκεντρωμένης και Ανεξάρτητης Τοπικης Αυτοδιοικηση


                                         
                     
Φίλες και Φίλοι,

Παραμένω πάντοτε υπέρμαχος μας Αποκεντρωμένης και Ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιας Ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης που να ενώνει και δεν θα αποκλείει, που θα προστατεύει και δεν θα αδιαφορεί για τα μέλη της και που θα μπορεί να αντιστέκεται, στις όποιες κατά καιρούς κοινωνικές αδικίες, αποτελεσματική, οικονομικά αποδοτική και φιλική προς τους Πολίτες.

Πιστεύω επίσης ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Θεσμούς στην λειτουργία του Κράτους, η οποία, παρά την κρίση που βιώνει σήμερα η Χώρα μας, στέκεται ως Θύλακας Ποιότητας.

Το κύρος του Θεσμού της Ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξαρτάται πάντοτε από τον πολιτικά ενάρετο επικεφαλής της. Ο Θεσμός δεν λειτουργεί από μόνος του. Λειτουργεί και ενσαρκώνεται από τον Δήμαρχο.

Στην Πόλη μας, το Περιστέρι, την τελευταία δεκαπενταετία και πλέον, ο Θεσμός της Ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρωταγωνιστεί στην Τοπική μας Κοινωνία. Και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αφού την ενσαρκώνει ένας από τους δημοφιλέστερους Δημάρχους στη Χώρα μας.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, πάνω και πέρα από κομματικές αντιλήψεις και νοοτροπιών του παρελθόντος, που λυμαίνονταν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μακριά από τις παθογένειες της Κεντρικής Εξουσίας, έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του Δημότη, υποκαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις, το καταρρέον και αναιμικό Κεντρικό Κράτος.

Για τον λόγο αυτό, στις 26 Μαΐου το Ανεξάρτητο Περιστέρι, ψηφίζει και πάλι τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.-



Όλοι Μαζί Συνεχίζουμε



Μιχάλης Φιλ. Κακλαμάνος

Πρόεδρος
Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου