Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μαρία Αεράκι: Είμαι και πάλι υποψήφια σ'ένα Περιστέρι που συνεχίζει να χαμογελά και να ονειρεύεται

Η Μαρία Αεράκι είναι μια γοητευτική παρουσία στα Περιστεριώτικα δρώμενα, δραστήρια, όμορφη, καλόκαρδη, και πάντα ευδιάθετη, έτοιμη να βοηθήσει και να συντρέξει στα προβλήματα των συμπολιτών μας.
Την συναντήσαμε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 17 Απριλίου, στην μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ούσα υποψήφια και πάλι και ζητήσαμε μια μικρή δήλωση:
                                                                 

"Ναι είμαι και πάλι υποψήφια, σ' ένα Περιστέρι κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που συνεχίζει να χαμογελά και να νοικοκυρεύεται".
Η Μαρία γνωρίζει καλά τα προβλήματα των ανθρώπων του μόχθου αυτής της πόλης, αφού επί 33 χρόνια εργάζεται στην Α.ΔΟΥ Περιστερίου, τα οποία απ' ότι μας είπε, έχουν όχι απλά αυξηθεί αλλά έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
 "Από την πλευρά μου κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον απλό κόσμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μην νοιώθει την θηλιά να σφίγγει στον λαιμό του ακόμη περισσότερο" τόνισε.

Και αφού ευχήθηκε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους πρόσθεσε:

Εύχομαι η Ανάσταση να είναι η απόδειξη της άνευ όρων αγάπης του Χριστού να γίνει πηγή δύναμης για μας. Να δώσει στη ζωή μας ουσιαστικό νόημα, απομακρύνοντας κάθε τι που μας ταλανίζει. Να είναι οδηγός μας για την ψυχική γαλήνη και την πνευματική καταξίωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου