Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τελικά το κουδούνι ξαναχτύπησε στο 1ο Ειδικό σχολείο Ιλίου









                                                                           
                                                  Ο δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξαναβρέθηκαν και πάλι στο προαύλιο του σχολείου στο  ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Το σύννεφο που σκίασε την προσμονή αυτή, εξαφανίστηκε, καθώς στο εν λόγω  σχολικό κτήριο, υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Η μη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σχολείου για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώθηκε κατά τη λειτουργία του την προηγούμενη σχολική χρονιά, οδήγησε στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

                                              Η διευθύντρια του σχολείου Ευαγ. Βερώνη 

Ωστόσο το θέμα διευθετήθηκε έγκαιρα από την Δημοτική Αρχή, τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν και το σχολείο λειτουργεί κανονικά.
Την Δευτέρα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του δημάρχου Ιλίου Ν. Ζενέτου, την διευθύντρια του σχολείου Ειρήνη Βερώνη, τον δημοτικό σύμβουλο Β. Αυγουλά, την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ευαγ. Δέμου, δασκάλων, γονέων και παιδιών.
                                                                 
                                  
                                 Ο Μητροπολίτης Ιλίου και η δασκάλα του σχολείου Ζωή Βενέτη

Σε δημοσίευμά του, το 1ο Ειδικό Σχολείο Ιλίου, τονίζει πως αποτελεί ένα στολίδι για την Ειδική Αγωγή. Εκπλήρωσε ένα αίτημα χρόνων για την αξιοπρεπή στέγαση των μαθητών και  έδωσε χαρά και χαμόγελα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς και πάνω από όλους στα ίδια τα παιδιά.
«Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τη Δευτέρα στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να μην υπάρχει τίποτα που να σκιάζει τη χαρά μας για το νέο ξεκίνημα» τόνισαν.

Ρούλα Τικοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου