Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Μια υπέροχη παράσταση με την χορωδία "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" απόλαυσε το Περιστέρι

                                                                            


Μια καταπληκτική μουσική παράσταση απόλαυσαν οι Περιστεριώτες. το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του δήμου Περιστερίου. Η χορωδία "Φειδιππίδης" καταξιωμένη πλέον στο φιλοθεάμων κοινό, μάγεψε τον κόσμο με τις "Ρεμπέτικες Μελωδίες" και χειροκροτήθηκε θερμά για την άρτια και συγκροτημένη παρουσίαση αξέχαστων τραγουδιών, μαγάλων συνθετών και στιχουργών, των δεκαετιών του μεσοπολέμου και όχι μόνο.
Τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται ακόμα, ποιός δεν ξέρει (τον καϊκτσή, την αραπίνα από το Αλγέρι, το καφεδάκι, αλήτη με είπες μια βραδυά, κ.α)  που με μεράκι τραγούδησε η χορωδία, πάντα υπό την καθοδήγηση της καταξιωμένης μαέστρου Χριστίνα Μιχαλάκη.

                                                                 

Την εκδήλωση προλόγησε η πολυτάλαντη Μαρία Μαχαίρα, η οποία αναφέρθηκε στο ρεμπέτικο τραγούδι και τις προεκτάσεις του, δίνοντας το στίγμα της ρεμπέτικης βραδιάς. Την παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου μας Μ. Τσιώτα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ποθητός, κ.α.
Τέλος τα συγχαρητήρια και το σφίξιμο των χεριών στους συντελεστές και χορωδούς, δικαίωσαν τις προσπάθειες όλων για το πολύ καλό αποτέλεσμα, προσθέτοντας μια ακόμη πινελιά στην πολιτιστική ατζέντα του δήμου μας!

Ρούλα Τικοπούλου 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου