Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Τσακαλώτος: Δεν μειώνονται οι συντάξεις -Θα βγούμε στις αγορές

                                    

18 Οκτωβρίου 2018
Σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2019.
«Έτσι ήταν η Δεξιά. Ελεγε πάντα «να πάει στο διάβολο η χώρα» για να έρθετε στην εξουσία. Δεν έχετε αλλάξει εδώ και έναν αιώνα» είπε συγκεκριμένα και συνέχισε πως «εμείς θα βγούμε στις αγορές. Όμως, όλη αυτή η σπέκουλα με έχει στεναχωρήσει.
»Δεν περίμενα να σπεκουλάρετε και στις τράπεζες. Η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που πήγε από τον παλαιοκομματισμό στον ακραίο δεξιό λαϊκισμό χωρίς το ενδιάμεσο στάδιο του σοβαρού συντηρητικού κόμματος. Ποντάρετε στην καταστροφή. Είστε το ακραίο λαϊκό κόμμα. Ένα μήνα σπεκουλάρετε».
Οι δηλώσεις δεν έμειναν αναπάντητες αφού το λόγο ζήτησε και πήρε μετά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας του ότι «το 2015 ήταν οι δικές ψήφοι που χρειάστηκαν για να περάσει το τρίτο μνημόνιο και να μην πάει η χώρα πραγματικά στο διάβολο», ενώ ανέφερε, επίσης, ότι « το 2014, όταν είμασταν έτοιμοι να βγούμε στις αγορές, εσείς θελήσατε να στείλετε τη χώρα στο διάβολο, για να έρθετε στην εξουσία».
Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «σπεκουλάρει» ενάντια στην οικονομία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου