Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Περιστέρι: Παράδοση αμαδιξίου σε άτομο με κινητικά προβλήματα!


                                                                        

Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στην παράδοση ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομο που το είχε απόλυτη ανάγκη, στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», καλύπτοντας πλέον και ολόκληρη την Αττική.
Στις 29 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων - Καματερού παραδόθηκε το αμαξίδιο από τον Υπεύθυνο της δράσης, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου Μπάμπη Δούναβη, παρουσία του Δημάρχου Αγ. Αναργύρων - Καματερού Νίκου Σαράντη, του Αντιδημάρχου Περιστερίου Βασίλη Μπέτση και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγ. Αναργύρων - Καματερού Νικόλαου Παντελιά, καθώς και αντιπροσωπείας των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα - Λιναρδάτου που συμμετέχουν ενεργά με τη συλλογή καπακιών.
Ο κ. Δούναβης ευχαριστεί βαθύτατα τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα -Λιναρδάτου για την έμπρακτη στήριξη τους στην δράση που σκοπό έχει να χαρίσει χαμογέλα σε όσους περισσότερους πολίτες με κινητικά προβλήματα.
Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62, Περιστέρι), όπου και γίνεται η διαλογή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου